Presentació l’Excusa al Truffaut

El cinema Truffaut de Girona va acollir la presentació final del projecte “L’Excusa”, amb un cinefòrum posterior conduït per Josep M. Terricabras.

El passat 27 d’octubre, en el marc de les Fires de Sant Narcís de Girona, va tenir lloc l’acte de presentació del projecte l’Excusa: amb intervencions per part de l’equip tècnic responsable d’aquest programa (Produccions Minnim i el guionista del projecte, Marc Plana), la projecció de dos dels capítols d’aquesta sèrie documental:  “Conflicte i construcció de la pau” i “L’altre món possible”; i un Cinefòrum posterior, que va anar a càrrec del Catedràtic de filosofia de la UdG, Josep Maria Terricabras.

Aquest debat final, va propiciar reflexions sobre el contingut dels capítols que s’havien projectat, però també van sorgir opinions sobre la potencialitat dels documentals en si mateixos, dels quals moderador i públic assistent van destacar-ne el valor pedagògic i la seva possible utilització tant en centres educatius com en actes i xerrades d’entitats.

El projecte l’Excusa ha estat editat en format de triple DVD, que inclou els 13 capítols de la sèrie; l’entrevista completa amb Pere Casaldàliga (enregistrada a Sao Felix do Araguaia per Produccions Minnim l’octubre de 2006) i extres per cada capítol, que inclouen fragments d’entrevistes indèdits, que complementen la temàtica tractada a cada episodi.

Els comentaris estan tancats.

PMN és una PRODUCTORA AUDIOVISUAL amb voluntat SOCIAL perquè creiem en el poder de la imatge com instrument de TRANSFORMACIÓ

PRODUCCIONS MINNIM S.C. C/ POU DEL GLAÇ 27 1ºB - 17800 OLOT (GIRONA) (34) 605 902 178 MARC@PMN.CAT