Acte al cinema Tuffaut

El proper dissabte 27 d’octubre, a partir de les 11 del matí tindrà lloc al cinema Truffaut de Girona la presentació de la sèrie documental l’Excusa.

Després de la presentació, tindrà lloc un cinefòrum que anirà a càrrec de Josep Maria Terricabras, catedràtic de filosofia de la UdG.

El projecte l’Excusa, que ja fou premiat al Mercat de l’Audiovisual de Catalunya com a millor projecte seriat de contingut social i que s’ha vist per diferents televisions locals catalanes (com Olot Televisió), fa un recorregut pel l’altre món possible en capítols de 15 minuts de durada a tarvés de  diferents temes com ara el treball, l’ecologia, el gènere, els mitjans de comunicació o l’educació, d’una manera crítica i pedagògica.

D’aquesta sèrie documental basada en els continguts de l’Agenda Llatinoamericana Mundial, se n’ha editat ara un triple DVD, que és el motiu de la presentació pública del dissabte 27. Aquest DVD es distribuirà en centres educatius i entitats socials de Catalunya per tal que siguin utilitzats en xerrades i jornades de reflexió. Però ja ha arribat també a col·lectius de diferents països de Llatinoamèrica, gràcies al doblatge i subtitulació de tots els continguts al castellà, que es va fer des de produccions Minnim i per als quals es va comptar amb la col·laboració de veus garrotxines.

Aquesta edició final de l’Excusa arribarà i es mostrarà també a Olot. Serà en el marc de la presentació de l’Agenda Llatinoamericana del 2013, que tindrà lloc el proper mes de desembre a la capital de la Garrotxa.

Per més informació adreceu-vos a la web de la productora (www.pmn.cat) o de l’agenda Llatimoamericana (www.llatinoamericana.org).

Els comentaris estan tancats.

PMN és una PRODUCTORA AUDIOVISUAL amb voluntat SOCIAL perquè creiem en el poder de la imatge com instrument de TRANSFORMACIÓ

PRODUCCIONS MINNIM S.C. C/ POU DEL GLAÇ 27 1ºB - 17800 OLOT (GIRONA) (34) 605 902 178 MARC@PMN.CAT