festival cinema Girona 2011

“Estranger a casa meva” ha estat seleccionada per competir com a finalista a la categòria de millor documental. El festival tindrà lloc del 2 al 4 de desembre, i la nostra producció serà projectada a la secció competitiva de documentals el dissabte 3 de setembre a les 4 de la tarda a la casa de cultura ubicada a la plaça Hospital número 6 de Girona.

“Estranger a casa seva” està protagonitzat per en Sidi Coulibaly, el qual va néixer a Mauritània però fa 27 anys que va venir a Europa i actualment té nacionalitat i passaport espanyol. Viu a Banyoles amb la seva dona i quatre fills. Sempre que pot, torna a l’Àfrica per visitar la família. El documental segueix en Sidi en un d’aquests viatges al seu país, on li cal un visat per poder entrar. A través d’aquest viatge coneixerem què hi ha darrera dels immigrants africans amb qui convivim cada dia i dels quals desconeixem practicament tot.

Aquest documental està emmarcat en un projecte de codesenvolupament amb l’associació africana Unió de Treballadors de Mauritània i ha gaudit de la col·laboració del Consell Municipal de Cooperació d’Olot i l’obra social d’Unnim.

Els comentaris estan tancats.

PMN és una PRODUCTORA AUDIOVISUAL amb voluntat SOCIAL perquè creiem en el poder de la imatge com instrument de TRANSFORMACIÓ

PRODUCCIONS MINNIM S.C. C/ POU DEL GLAÇ 27 1ºB - 17800 OLOT (GIRONA) (34) 605 902 178 MARC@PMN.CAT